Webb Yates - Baltic Quay
Baltic Quay
Baltic Quay
Baltic Quay
Baltic Quay
Baltic Quay
Baltic Quay
Baltic Quay

The existing building was a four storey warehouse building dating from the end of the 19th century. This project involved extensively refurbishing the building for the architect client's own occupation. The basement slab was lowered. Large double height openings were formed between the basement and ground floor. The ground floor itself was largely removed and replaced with a glazed meeting box and the storage space in the loft was converted into a mezzanine. The architects were very concerned with the quality of the detailing. Literally hundreds of options were proposed and reviewed for every element. The results of this effort are clear to see.

Awards

  1. AJ Awards 2014, for workplace, winner, Jan 2014
  2. NLA Awards 2013, for Conservation & Retrofit, winner, Jan 2013
  3. AJ Retrofit Awards 2013, shortlisted, Jan 2013
  4. AJ Small Projects Awards 2013, shortlisted, Jan 2013

Press

  1. Golden Lane - AJ, January 2013